MENIU

A trăit 11 ani cu dureri îngrozitoare de burtă. Tulburător ce i-au găsit medicii înăuntru

O femeie din Columbia a trăit 11 ani cu dureri îngrozitoare de burtă. Acestea au apărut imediat după nașterea celui de-al patrulea copil.

María Aderlinda Forero (39 de ani) a început să aibă dureri de burtă în urmă cu 11 ani, după nașterea celui de-al patrulea copil, scriu cei de la Metro.

La câteva zile după operație, María avea dureri groaznice iar medicii i-au prescris analgezice pentru a o ajuta să facă față.

Inițial, ea a pus durerile pe seama travaliului, dar starea de sănătate a continuat să se agraveze. Medicii i-au prescris analgezice mai puternice, inclusiv meloxicam. Cu toate acestea, durerile deveneau din ce în ce mai îngrozitoare. 

María, care locuiește în satul rural San Isidro, în apropiere de Medellín, Columbia, a spus că durerea a fost atât de puternică încât de multe ori nu a putut să doarmă sau să se miște.

Dar, deși situația i-a bulversat viața și a dus la o serie de schimbări la locul de muncă, femeia a făcut investigații serioase (ecografie și RMN) abia după 11 ani (în 2022), iar medicii au aflat cauza durerilor: un ac și un fir se aflau în interiorul corpului ei de ani de zile.

„Mi-a spus că la operație mi-au lăsat un ac cu ață. Nu mi-a venit să cred”, a mărturisit María Aderlinda Forero.

După descoperirea din noiembrie 2022, ea a dus rezultatele scanării la chirurgul care a operat-o inițial, dar acesta a susținut că nu este vina lui și că este posibil să fi înghițit obiectele.

María așteaptă acum o evaluare medicală pentru ca acul și firul să fie îndepărtate, o procedură riscantă având în vedere cât timp au fost încorporate în interiorul ei.

Mai multe articole despre:
ac ac burta operatie operatie ac