MENIU

A pus pe Facebook poza asta din vacanță. E terifiant ce s-a întâmplat imediat după aceea

Două tinere din Canada, celebre pentru pozele lor din vacanțe exotice publicate pe rețelele de socializare, și o femeie în vârstă de 67 de ani au fost arestate de autoritățile australiene după ce au încercat să introducă în această țară cocaină în valoare de 17 milioane de lire sterline. 

Femeile au plecat într-o vacanță în jurul lumii în care cele două tinere și-au făcut o mulțime de fotografii pe care le-au publicat pe rețelele de socializare Instagram și Facebook. Imaginile, majoritatea de pe plaje exotice, au strâns numeroase aprecieri din partea utilizatorilor, astfel că fetele au devenit rapid vedepe pe Instagram.

Cele trei se aflau într-o croazieră de 51 de zile și au vizitat Statele Unite, Peru și Noua Zeelandă înainte de a ajunge în Australia, conform independent.co.uk. Aici, poliția de frontieră, cu ajutorul câinilor special antrenați, a descoperit că femeile aveau asupra lor o cantitate uriașă de cocaină, în valoare de 17 milioane de lire sterline.

Autoritățile au mărturisit că este cea mai mare cantitate de cocaină pe care turiștii au vrut s-o aducă în Australia vreodată.