MENIU

A murit într-un accident. După ani, soțul a aflat că ea i-a lăsat un mesaj ascuns în perete: ȘOC

O echipă de constructori din Arizona, SUA, a găsit în zidul unei case o capsulă a timpului, care ascundea mai multe mesaje și poze lăsate de o femeie soțului ei, chiar înainte de moarte.

Constructorii renovau o casă din North Phoenix în momentul în care au găsit, în zid, o capsulă a timpului. Capsula era din 1966 și conținea fotografii și mesaje scrise de o femeie de 33 de ani pe nume Betty Klug.

Pe baza scrisorilor și după o cercetare a istoricului casei, muncitorii au reușit să reconstituie povestea capsulei.

Se pare că mesajele și pozele au fost lăsate în zidul casei de Betty chiar de ziua ei, în încercarea de a-i face o surpriză soțului ei. Femeia nu i-a spus nimic soțului. Ideea era ca, peste timp, cei doi să desfacă cutia pentru a citi scrisorile și pentru a vedea fotografiile. Acest lucru nu s-a mai întâmplat însă.

La 10 ani după ce a îngropat capsula, Betty a murit într-un accident de mașină, apoi, soțul ei s-a mutat din casă.

Povestea i-a emoționat pe muncitori care au decis să îl găsească pe soț - Bruce Klug. Acesta locuia în alt oraș și a avut un adevărat șoc în momentul în care a aflat de existența capsulei și de mesajele lăsate de soția lui.

Ce scria în acestea? O mulțime de declarații de dragoste, dar notițe pe tema evenimentelor din 1966, războiul din Vietnam, tensiunile rasiale, moda Beatles.

 

Mai multe articole despre:
Arizona capsula timpului