MENIU

A crezut că este însărcinată, dar când a ajuns la medic a suferit un şoc! Ce avea în burtă?

Margaret McMahon, o femeie din Marea Britanie, a mers la spital după ce a observat că stomacul ei devine din ce în ce mai voluminos, crezând că este însărcinată. După mai multe investigaţii medicii i-au spus că are colonul iritabil şi au trimis-o acasă.

Cum avea dureri şi nu primise niciun răspuns care să o liniştească, femeia a continuat să facă teste şi a aflat, la o banală radiografie că în abdomenul ei se ascundea o tumoare imensă.

Margaret a povestit că timp de trei ani a trăit cu senzaţia unei sarcini care nu se mai termina.“Ultimul an a fost îngrozitor. Era că şi cum aveam o sarcina fără sfârşit, cu excepţia faptului că atunci când eşti însărcinată, vei avea un bebeluş la final. Pur şi simplu vrei acest extraterestru să îţi iasă din corp. Până la final am avut dureri îngrozitoare. Este oribil când ai nevoie să mergi la baie tot timpul, pur şi simplu mi-a pus viaţă în modul “aşteptare”. Au crezut că este vorba de sindromul colonului iritabil la început, care îmi făcea abdomenul umflat şi mi s-a spus să mai slăbesc. Într-un final şi-au dat seama că este vorba despre un fibrom” a spus Margaret pentru The Sun.

Între timp Margaret a fost operată şi se află înafara oricărui pericol.

Sursa foto The Sun

Mai multe articole despre:
Marea Britanie tumoare burtă Margaret McMahon