MENIU

A câștigat la loterie 30 de milioane de dolari și s-a dus să-și ridice premiul costumat în pui, pentru a nu-l recunoaște soția

Sursa foto: Captură video

Un bărbat din China care a câștigat la loterie 30 de milioane de dolari s-a dus să-și ridice premiul costumat în pui. Acesta a decis să nu le spună soției și copilului despre câștig ca să nu devină leneși. S-a folosit astfel de un costum de personaj de desen animat pentru a nu fi recunoscut. 

Bărbatul a cumpărat 40 de bilete de loterie cu 80 de yuani (11 dolari), iar pe fiecare bilet a marcat aceleași șapte numere.

Nu mică i-a fost uimirea când și-a văzut numerele câștigătoare și cu fiecare bilet a câștigat câte 5,48 milioane de yuani (220 de milioane de yuani). Câștigătorul a alergat într-un suflet la sediul loteriei pentru a-și ridica premiul și s-a dus la ceremonia de înmânare a cecului costumat într-un personaj de desene animate – un pui – pentru a-și proteja identitatea.

Din suma primită, bărbatul a făcut și o donație importantă unei organizații caritabile. 

Câștigătorul a spus că și-a cumpărat bilete în mod regulat la loterie timp de peste un deceniu, iar în ultimii ani a jucat aceleași numere cu care a câștigat marele premiu.

Mai multe articole despre:
loterie china barbat deghizat in pui