MENIU

Zilele casei tale la eMAG – Spune-i ‘La multi ani!’ locuintei tale si fa-i un cadou

eMAG are promotia Zilele Casei tale prin care reduce preturile cu 50% pentru o multime de produse. Daca tu ai o zi in care esti sarbatorit, casa ta de ce n-ar merita acelasi tratament?

eMAG Zilele casei tale – Toate ofertele pot fi consultate accesand URMATORUL LINK.

eMAG are un inceput de saptamana deosebit, foarte avantajos, cu multe promotii, iar una dintre ele aduce reduceri de 50%. E vorba de Zilele casei tale, o sarbatoare a preturilor mici care te indeamna sa-i faci un cadou locuintei tale. Cumpara-i ceva frumos de care oricum te vei bucura numai tu.

eMAG Zilele casei tale – Mobilier si saltele

Prima mare categorie de produse care are o multime de reduceri de 50% la eMAG este cea de Mobilier si saltele. Saltelele si protectiile de saltele, scaune de birou dar si birouri, rafturi si etajere, scaune de bar, paturi, mobilier living, canapele si fotolii, mobilier de bucatarie dar si multe multe altele au reduceri de 50% daca accesezi URMATORUL LINK.

Textile de casa si decoratiuni la eMAG Zilele casei tale

Trecem la urmatoarea categorie de produse: textilele si decoratiunile de la eMAG. Trebuie sa recunoastem ca peste aceste produse probabil nu te uiti prea des pe ofertele de la eMAG, insa acum ca au reduceri ti-au trezit curiozitatea si o sa-ti placa ce o sa vezi. Gasesti lenjerii, cearsafuri si fete de perna, paturi si cuverturi, perne si pilote, prosoape si halate de baie, covoare, perdele si draperii, textile de bucatarie, decoratiuni si multe altele. Ofertele sunt AICI.

Oferte eMAG pentru camera copilului

Iata ca cei de la eMAG s-au gandit sa organizeze ofertele foarte temeinic si cumparaturile devin mult mai usoare. Pentru parintii care pregatesc camera copilului, sau pentru cei care vor sa o renoveze, avem o categorie speciala de produse. De la mobilier si solutii de iluminat, pana la balansoare, leagane, hamace, saltele, lenjerii, perne si pilote, scaune de masa, monitoare audio si video. Le gasiti pe toate AICI.

Zilele casei tale – Bucatarie si servire

Este probabil categoria in care sunt cel mai des depasite reducerile de 50%. Aveti de ales din oferta eMAG dintre tigai, oale, cratite, ustensile pentru gatit, servicii de masa, cutite, tacamuri si accesorii pentru servirea mesei, la pahare, accesorii pentru bar, cani filtrante, accesorii filtrante, cutii depozitare alimente si accesorii de bucatarie. Toate ofertele le gasiti AICI.

Alte oferte eMAG din promotia Zilele casei tale:

Categoria Iluminat si sanitare: becuri, corpuri de iluminat interior si exterior, prelungitoare, prize si intrerupatoare, baterii sanitare si accesorii, cazi si cabine de dus, mobilier baie, cantare de baie si instalatii hidro. Toate pot fi gasite AICI.

Categoria Scule electrice si unelte: Masini de gaurit si rotopercutoare, compersoare si generatoare, polizoare si slefuitoare, scule de mana, materiale si echipamente de constructii. Ofertele eMAG sunt AICI.

Categoria Detergenti, produse de curatare si depozitare: Gasiti detergenti, balsam de rufe si solutii de spalare, intretinere rufe, solutii curatare baie, maturi, mopuri si seturi de curatenie, solutii curatare bucatarie dar si solutii curatare universala, organizare si depozitare si cosuri de gunoi. Toate ofertele pot fi gasite la eMAG AICI.

Categoria Electrocasnice mari si climatizare: Combina frigorifice, frigidere, lazi frigorifice si congelatoare, frigidere side by side, aparate frigorifice incorporabile, masini de spalat rufe, uscatoare de rufe, incorporabile, chiuvete bucatarie, masini de spalat vase, aragazuri, hote si cuptoare cu microunde, climatizare, toate cu reduceri de 50% la eMAG sunt AICI.

Categoria Electrocasnice mici: Aspiratoare, fiare si statii de calcat, espressoare, storcatoare, blendere si tocatoare, mixere, roboti de bucatarie, mic dejun si aparate de gatit. Ofertele eMAG sunt AICI.

Categoria Electronice: Televizoare, videoproiectoare si accesorii, audio hi-fi, home cinema si audio dar si gaming. Ofertele pot fi consultate AICI.

Mai multe articole despre:
null