MENIU

Vlad Voiculescu: „Am rămas în minte cu imaginea unei protestatare care arunca cu oase în dna dr. Moldovan și striga "fă, nenorocito". Acest lucru se oglindește în felul în care a acționat premierul”

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății

În prima declarație de presă susținută după demiterea sa din fruntea Ministerului Sănătății 9MS), Vlad Voiculescu, a acuzat că a fost ținta unui linșaj mediatic de luni de zile. Mai mult decât atât, fostul ministru susține că a rămas în minte cu imaginea unei protestatare "care arunca cu oase în dna dr. Moldovan și striga <<fă, nenorocito!>>". "Acest lucru se oglindește în felul în care a acționat premierul”, afirmă Voiculescu.

„Nu am primit niciun reproș din alianță. În general, reproșurile din spațiile public sunt legate de comunicare. Cu premierul nu am avut nicio discuție despre lucrurile pe care pare că mi le-a reproșat. Nu a existat între mine și premier nici măcar o singură discuție despre ce aș putea face mai bine”, a spus Voiculescu.

Mai mult decât atât, Vlad Voiculescu a făcut referire la momentul în care medicul Andreea Moldovan, înlăturată și ea din funcția de secretar de stat în aceeași zi cu demiterea sa din funcția de ministru al Sănătății, a fost jignită de protestatarele care se aflau în fața sediului MS.
„Am rămas în minte cu imaginea unei protestatare de la MS care arunca cu oase în dna dr, Moldovan și striga "fă, nenorocito". Acest lucru se oglindește în felul în care a acționat premierul. Demiterea de către premier e varianta elegantă și rafinată a acelui „fă, nenorocito” strigat la minister”, a arătat fostul ministru.
Mai multe articole despre: