MENIU

Ponta aruncă bomba: "Dăncilă vrea să-l dea afară pe Vâlcov, de aici a pornit supărarea cu Dragnea"

Victor Ponta, față în față cu Denise Rifai

Viorica Dăncilă a vrut să-l dea afară pe Darius Vâcov, consilierul premierului pe probleme economice, după toate problemele pe care acesta i le-a creat cu Ordonanța 114, dezvăluie Victor Ponta la Realitatea TV. Acesta este motivul supărării lui Dragnea la adresa prim-ministrului, a declarat liderul PRO România în emisiunea "Legile Puterii" de marți seara.

"Dăncilă a vrut să-l dea afară pe Vâlcov, de acolo a pornit toată supărarea. E consilierul ei până la urmă, dacă nici consilierii nu poți să-i schimbi. Nu a vrut să-l înlocuiască cu altcineva, a vrut doar să-l lase să se ocupe de viață. Ea a fost la Washington și și-a luat o groază de..., să nu folosesc termenul lui Teodorovici, pulane, pentru Ordonanța 114. Apoi a fost la Bruxelles, și-a luat bastoane și aici tot pentru Vâlcov. Pe Teodorovici nu pot să-l schimb, s-a gândit, dar ăsta e consilierul meu, nu șeful meu", a explicat Victor Ponta la emisiunea realizată de Denise Rifai.

Potrivit lui Ponta, din ieșirea lui Dragnea de ieri de la România TV, se vede că "a scos deja cuțitul să o înjunghie pe Dăncilă care "a început să aibă păreri"

"Ați văzut veninul din vocea lui Dragnea la adresa lui Dăncilă, sarcarsmul de țăran venit cu papornița, identic cu ce spunea înainte să scape de Grindeanu și de Tudose. A spus iar o să discutăm în CEX, păpușile alea vor decide. CEX-ul este peștera lui. Dragnea se supără de la bani, probabil Rovana Plumb nu i-a făcut ceva ce vroia el la fonduri europene, să pună un om care să-i dea niște bani. Dăncilă a început să aibă păreri", a mai spus Victor Ponta.

Ponta: "Teodorovici și-a dat singur cu pulanul, în părțile moi. Duce hârtiile lui Vâlcov"

Fostul premier Victor Ponta l-a atacat în termeni duri și pe ministrul de Finanțe, Eugen Orlando Teodorovici, în emisiunea "Legile Puterii" de la Realitatea TV.

"Este un alt Teodorovici, nu mai e cel pe care îl cunoșteam eu. Este cea mai mare dezamăgire. Este un interpus al dl Vâlcov, se duce să-i țină hârtiile. Fiecare prinde muște pe unde poate. Vâlcov vrea să scape de închisoare, iar Teodorovici își imaginează că va fi președintele României sau guvernatorul BNR, ce-l mai minte Dragnea. Teodorovici și-a dat cu pulanul lui, în părțile moi. S-au încordat la bănci, iar în ianuarie și februarie au dat înapoi, stați să vedem, e evident că băncile nu pierd bani, Teodorovici și-a luat ordonanțele înapoi singur", a declarat Victor Ponta la emsiunea moderată de Denise Rifai.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Darius Vâlcov Viorica Dăncilă