MENIU

VESTE BOMBĂ de la McDonald's România

<p>Planuri de extindere pentru McDonald's &icirc;n Rom&acirc;nia</p>

McDonald's are planuri mari în România: vrea să-şi dubleze numărul de cafenele până la sfârşitul anului viitor şi, în paralel, caută terenuri pentru extinderea lanţului de restaurante.

McDonald's va deschide până la finele anului patru cafenele McCafe, din care două în Bucureşti şi câte una la Ploieşti şi Târgu Mureş, informează Mediafax.

În ceea ce priveşte planurile privind deschiderea de noi restaurante în România, oficialii McDonald's România au menţionat că în prezent compania caută terenuri, iar investiţiile vor avea loc în momentul în care vor fi găsite locaţiile potrivite.

"Nu am deschis niciun restaurant nou în acest an, iar anul trecut am deschis două. În schimb, am finalizat modernizarea a patru restaurante, iar procesul continuă. Căutăm terenuri pentru noi restaurante în Bucureşti şi în marile oraşe, însă este destul de dificil să găsim ceea ce ne trebuie, respectiv loturi de 2.500-3.000 de metri pătraţi în amplasamente foarte bune. Piaţa terenurilor este încă în aşteptare", a spus Daniel Boaje, directorul general al McDonald's România.

Mai multe articole despre:
Mcdonalds McDonald's