MENIU

Un tânăr din Giurgiu, care a murit sfârtecat de o combină, și-ar fi prevestit sfârșitul pe TikTok - VIDEO

Sursa foto: Arhivă

O tragedie a avut loc în comuna Putineiu, județul Giurgiu. Un bărbat de 36 de ani și-a pierdut viața în timp ce repara un utilaj agricol.

Angajat al unui fermier arab, ce are în arendă mai multe terenuri din comuna Putineiu, acesta și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic: a fost sfârtecat de combina la care lucra.

Bărbatul făcea câteva reglaje înainte de campania de recoltare a cerealelor, potrivit giurgiuveanul.ro.

@ionutstefan92

😏😏😏

♬ sunet original - Ionut Stefan

„Un tânăr, de 36 de ani, din comuna Putineiu, a murit, aseară, în timp ce repara o combină. Cazul a fost preluat de IPJ Giurgiu, care a declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia. La faţa locului s-au prezentat şi inspectorii de la ITM Giurgiu care, la rândul lor, au deschis o anchetă în acest caz. Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, în vederea efectuării necropsiei. În cauză poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, pentru a se stabili împrejurările în care a survenit decesul tânărului”, au precizat reprezentanții IPJ Giurgiu.

Cu doar câteva ore înainte, Ionuț, tânărul care și-a pierdut viața în cumplitul accident, și-ar fi prevestit, cumva, moartea.

Acesta ar fi postat pe un cont de socializare un filmuleț în care spunea că „așa va munci până la moarte”.

Ionuț se ocupa de mai bine de 15 ani de reparații și reglaje ale utilajelor agricole, iar accidentul s-ar fi petrecut după că i-ar fi fost prinsă o parte a vestimentației, fiind tras, efectiv, în lamele combinei, și astfel ajungând să fie, pe jumătate tăiat de utilajul agricol.

O a doua variantă vehiculată este că tânărului i-ar fi căzut o piesă în cap, care l-a făcut să își piardă cunoștința, astfel fiind prins de utilajul agricol. Cert este că ancheta în desfășurare va decide cauzele și modul în care tânărul de doar 36 de ani și-a pierdut viața.