MENIU

Un polițist local din Buzău s-a ales cu dosar penal pentru furtul unei sticle cu vin în valoare de 33 de lei

Poliție locală

Un angajat al Direcției Poliție Locală Buzău a fost prins că a furat o sticlă de vin dintr-un supermarket din municipiu. Cel mai probabil, agentului îi va fi desfăcut contractul de muncă, potrivit realitateadebuzau.net.

Întâmplare ar fi avut loc cu o zi în urmă, mai exact miercuri, 12 mai. Bărbatul, angajat al Serviciului Ordine Publică, ar fi ieșit pe la casele de marcat cu o cutie în care se afla o sticlă de vin în valoare de 33 de lei în rucsac. A fost momentul în care agentul de pază al magazinului l-a oprit și a descoperit că acesta „a uitat” să achite sticla de vin.

Poliția a fost sesizată despre eveniment, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru furt calificat.

„Poliția Buzău a fost sesizată azi de agentul de securitate al unui supermarket din municipiul Buzău că o persoană a trecut de casele de marcat cu un produs în valoare de 32.99 lei fără a-l plăti. În cauză s-a deschis dosar penal pentru furt”, a precizat Biroul de presă al IPJ Buzău.

Și conducerea Poliției Locale a reacționat, în acest caz urmând a fi deschisă o anchetă ce va conduce, probabil, la concedierea angajatului.