MENIU

Un nou lot din autostrada Transilvania a fost "deblocat". Când va fi gata

"Un nou lot de autostradă a fost "deblocat" - dintre multele care erau înghețate cu probleme foarte mari: Ogra-Tg. Mureș lotul 2, de 10 km", spune Cătălin Drulă, consilier pe probleme de infrastructură al premierul Dacian Cioloș.

Constructorii vor începe de la 1 iunie lucrările la lotul 2 al Autostrăzii Transilvania, pe tronsonul Ogra-Târgu Mureș, proiect în valoare de un sfert de miliard de lei, ce trebuia finalizat în martie anul acesta.

Potrivit lui Cătălin Drulă, a fost emisă notificarea pentru începerea lucrărilor la data de 1 iunie. Termenul de execuție este de 12 luni. Astfel, în vara anului viitor, acest lot din Autostrada Transilvania ar trebui finalizat.

Contractul pentru Lotul 2 Ungheni – Ogra din cadrul Autostrăzii Ogra - Targu Mureș, în valoare de 251 milioane de lei, a fost caștigat de Asocierea SC Strabag SRL – SC Straco Grup SRL, scrie Economica.net.

Între Câmpia Turzii şi Târgu Mureș se construiesc circa 56 de km din Autostrada A3. Tronsonul, parte din Autostrada Transilvania, a fost inclus inițial în afacerea Bechtel.

Mai multe articole despre:
null