MENIU

Un bărbat mort a fost ridicat din sicriu de polițiști, după un apel la 112. Detalii șocante din anchetă

Sursa foto: Pixabay

Scene șocante au avut loc în localitatea Valea lui Bosie, județul Vaslui. Un bărbat mort de ciroză a fost ridicat din sicriu, la priveghi, chiar de către polițiștii care anchetau o crimă. Medicul de familie credea că bărbatul ar fi murit sugrumat, pentru că nu știa de boala cronică a acestuia.

Incidentul cutremurător s-a petrecut la locuința bărbatului de 47 de ani, care a murit luni dimineață, după ce anterior fusese diagnosticat de medici cu ciroză hepatită. După un telefon la 112, la casa bărbatului decedat a descins o echipă întreagă de anchetatori, împreună angajații de la Medicina Legală, alertați cu privire la faptul că bărbatul ar fi murit sugrumat.

Au urmate clipe terifiante, atât pentru mama defunctului, cât și pentru polițiștii prezenți la fața locului. Sub ochii familiei, chiar la fața locului, persoana decedată a fost scoasă din sicriu, dezbrăcată și introdusă într-un sac negru, relatează publicația „Vremea Nouă”, și dusă apoi la Medicina legală, pentru autopsie.

Potrivit sursei citate, medicul ar fi refuzat refuzat să vină la domiciliu ca să constate decesul și a anunțat Primăria și familia că o consideră moarte suspectă, fără să știe de suferințele cronice ale propriului pacient, de evoluția stării sale de sănătate, deși îl avea în evidență.

Sora bărbatului decedat a sunat la 112 să anunțe că doctorița refuză eliberarea certificatului de deces, astfel că polițiștii au început ancheta.

Mai multe articole despre:
barbat mort vaslui sicriu