MENIU

Un adolescent de 16 ani din Certeze, în urmărire naţională. A dispărut după ce a primit un sms

Un adolescent de 16 ani din Certeze a dispărut fără urmă de acasă. Adelin Ciorbă a fost văzut ultima dată în municipiul Satu Mare, joi după-masă, în jurul orei 16,00, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic despre el.

Ultima dată când a fost văzut era în pantaloni scurţi, adidaşi şi avea o bluză de trening marca Lacoste de culoare neagră.

Tatăl lui Adelin a fost cel care a anunţat Poliţia şi îi roagă din suflet pe cei care l-au văzut să anunţe Poliţia. Dumitru Ciorbă spune că fiul său, Adelin Mitruţ, a dormit miercuri spre joi noaptea la bunicii săi pe strada Mare din localitatea Certeze. „L-am trezit joi dimineaţă, pe la 9.30, ca să îşi ajute bunicii la muncile din gospodărie. Pe noptieră era telefonul lui, am văzut că primise un mesaj. Eu am plecat cu treburile mele în Negreşti şi pe la ora 14 mi-am sunat părinţii, adică pe bunicii la care Adelin dormise, să îl anunţe pe fiul meu să vină acasă să luăm masa. Părinţii mi-au spus că Adelin a plecat de la ei pe la ora 11. Ulterior am aflat că a fost adus la Satu Mare de un microbuz. Mi-a confirmat şoferul microbusului că l-a lăsat în Satu Mare la ora 16, joi, 20 august. Îl căutăm disperaţi şi îl rugăm să se întoarcă acasă”, scrie informaţia-zilei.ro.

Joi, 20 august 2015, a dispărut de acasă, din localitatea Certeze, Ciorbă Adelin Mitruţ. Băiatul are 16 ani, înălţime 1,75 m, greutate 83 de kilograme, păr de culoare şaten deschis şi ochii albaştri

Cine poate să ofere relaţii, cine l-a văzut pe Adelin, este rugat să sune la 112 sau la numerele părinţilor săi, 0744.24.28.08 ori 0744.18.43.49.

Mai multe articole despre:
dispariţie adelin ciorbă certeze