MENIU

Tragedie la Neversea. Un om a fost descoperit mort în perimetrul festivalului

Un bărbat a fot găsit mort în perimetrul unde se desfășoară festivalul Neversea, duminică seară. 

Un voluntar SMURD a descoperit, în perimetrul festivalului, o persoană inconștientă. La fața locului a sosit imediat echipajul de prim ajutor, care a început protocolul de resuscitare.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Din primele cercetări, notează Realitateadeconstanta.net, s-a stabilit faptul că pe trupul neînsuflețit nu sunt urme vizibile de violență. Trupul bărbatului a fost transportat la morgă pentru necropsie și stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Potrivit unor surse citate de corespondentul Realitatea TV, bărbatul ar fi avut probleme medicale și acuzase deja dureri în piept de câteva zile.

Zeci de mii de spectatori au asistat în fiecare seară la concertele susținute de zeci de cântăreți și DJ pe malul mării, la Constanța. 

În a treia zi a Festivalului NEVERSEA 2019, pompierii, paramedicii SMURD, voluntarii ISU și medicii care încadreaza punctele de prim ajutor și posturile medicale avansate au asistat 495 persoane. Dintre acestea, șapte persoane au fost transportate la spital pentru investigații amănunțite.

Potrivit oamenilor legii, din totalul celor care au primit asistență medicală, cazurile au fost astfel: patru cazuri de febră, 74 cazuri escoriații, 71 cazuri cefalee, 9 cazuri alergii, 31 cazuri lipotimii, 37 traumatisme, 73 dureri abdominale și 196 alte afecțiuni medicale.

Mai multe articole despre:
Constanţa mort Neversea