MENIU

Trafic de coșmar pe DN1. Nervi pentru cine a plecat cu mașina

<p>Foto: realitatea.net</p>
<p>Foto: realitatea.net</p>
<p>Foto: realitatea.net</p>

Trafic de coșmar pe DN1 // Aglomerație de nedescris pe DN1, Valea Prahovei - Comarnic, potrivit informațiilor și imaginilor primite de realitatea.net.

Trafic de coșmar pe DN1 // Șoferii care circulă la această oră pe DN 1, Valea Prahovei - Comarnic, au parte de un drum plin de nervi.

Și asta pentru că se circulă cu 5 km/h, formându-se o coloană de mașini care se întinde pe zeci de kilometri.

De altfel, încă de aseară, IPJ Prahova informa că "Pe DN 1, traficul s-a intensificat pe sensul către Braşov, începând de la Bărcăneşti, Centura de Vest Ploieşti şi zona montană, în special până în Comarnic, unde s-a format coloană de auto de la km 101 până la intrarea in localitatea respectivă (6 km). Pentru tranzit către Braşov, recomandăm, ca rută alternativă, DN 1A (Văleni, Cheia)".

Tot aseară, INFOTRAFIC anunța: "Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, circulaţia rutieră pe DN1A Ploieşti – Braşov va fi întreruptă în data de 1 Decembrie 2018, în intervalul orar 14.00 – 15.00, pe tronsonul kilometric 110+800 - 112+600 de metri (în zona localităţii Vălenii de Munte, judeţul Prahova), pentru a permite desfăşurarea manifestărilor (organizate de autorităţile locale) care au loc cu ocazia Zilei Naționale.

Circulația rutieră se va desfășura deviat pe următoarele rute ocolitoare:

- pentru sensul Ploiești – Brașov, pe DN1A km 110+800 – Strada Ecaterina Varga – Strada Berceni – DN1A km 112+600;

- pentru sensul Brașov – Ploiești, pe DN1A km 112+600 – Strada Berceni – Strada Ecaterina Varga – DN1A km 110+800.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară".