MENIU

Țeapa dată turiștilor români de unii hotelieri din Grecia. O familie cu doi copii a ajuns într-o situație disperată

Sursa foto: Pixabay

Situație dramatică pentru o familie de români care a plecat în vacanță în Grecia! Concediul lor s-a transformat într-un coșmar atunci când au ajuns în vila unde urma să-și petreacă o parte din sejurul pe insula Thassos, au avut parte de o surpriză neplăcută: pozele pe care proprietarul le pusese pe internet arătau doar partea frumoasă a locuinței. 

Așa arată intrarea în vila de lux unde oamenii urmau să-și petreacă concediul pe insul Thassos din Grecia. Plin de mizerie, gunoaie aruncate pe jos și un drum extrem de periculos. Practic, pentru a ajunge în incinta vilei, oamenii erau nevoiți să coboare mai multe trepte care nu aveau niciun fel de protecție.

Într-o secundă de neatenție scările puteau fi un real pericol. Oamenii susțin că au contactat imediat proprietarul, i-au explicat nemulțumirile și au cerut banii înapoi, însă fără rezultat. Ulterior, aceștia au depus o plângere pe platforma de unde și-au achiziționat cazarea, iar în cele din urmă proprietarul vilei a fost cel care a anulat rezervarea pe motiv de neprezentare, iar turiștii spun că le-au fost returnați doar 7 lei.

Pe de altă parte, mulți dintre românii care aleg să își facă concediile pe litoralul grecesc se plâng de prețurile uriașe la mâncare. De exemplu, un simplu cheeseburger, fără cartofi prăjiți, salată sau o băutură lângă, a ajuns să coste 5 euro. 

Mai multe articole despre:
teapa romani grecia