MENIU

Sucul care te ajută să combaţi insomnia. Cum se prepară

Sucul care te ajută să combaţi insomnia. Cum se prepară

Lipsa unui somn bun poate avea foarte multe efecte negative asupra corpului uman. De la acumularea în greutate până la boli ale sistemului cardiovascular, aşa că este foarte important să aveţi grijă de orele de odihnă pe care vi le acordaţi în fiecare seară.

Insomnia poate fi cauzată în primul rând de nivelul ridicat de cafeină sau cofeină din sânge, iar principala cauză a acestui lucru o reprezintă consumul exagerat de cafea sau băuturi care conţin aceste elemente. Pe lângă asta, insomnia poate avea şi alte cauze la bază, precum anxietatea, depresia, căldura exagerată sau frigul extrem. Chiar şi nivelul scăzut de zahăr din sânge poate contribui la longevitatea unei nopţi albe.

Din fericire, există mai multe soluţii pe care le puteţi aborda pentru a putea scapă de nopţile fără somn, iar noi v-o propunem pe cea naturală, ieftină şi sănătoasă!

Veţi avea nevoie de 1 castravate, 1 rădăcina de ghimbir, 1 lămâie, 1 măr verde şi 9 tulpini de sparanghel. Băgaţi sparanghelul în apă rece, tăiaţi castravetele felii, alături de măr şi lămâie.

Continuarea pe lyla.ro

Mai multe articole despre:
suc băutură insomnie somn