MENIU

Suceava, COVID-19: Au fost instalate puncte de control pentru a verifica respectarea carantinei

coronavirus suceava izolare

Prin Ordonanța Militară nr. 6/ 2020 a fost instituită, pe perioada stării de urgență, măsura carantinării în municipiului Suceava și în zona limitrofă formată din opt comune: Adâncata, Salcea, Ipotești, Bosanci, Moara, Șcheia, Pătrăuți, Mitocu Dragomirnei.

În jurul zonei carantinate se instituie un o zonă de protecție, ca perimetru de siguranță în jurul localităților carantinate, formată din toate celelalte unități teritoriale administrative din județul Suceava. Astfel, în vederea punerii în aplicare a Ordonanței Militare privind instituirea carantinei pentru municipiul Suceava și comunele limitrofe au fost instituite puncte fixe de control constituite din polițiști, jandarmi și militari.

Pentru verificare si restricționat acces în municipiul Suceava au fost instituite zece puncte fixe: DJ 178 Centrul localității Mihoveni, DN 17 Trei Movile, DJ 209 C Moara, DN 2 cu DJ 74 C Cumpărătura, DJ 208 A Bosanci spre Luncușoara, DJ 290 Văratec; DN 29 Salcea, DN 2 Pătrăuți, DN 29 A cu DJ 208D Adâncata și DC 59 Fetești. Totodată, la nivelul județului, pe căile de acces au fost instituite alte șase puncte fixe: DN 2 Drăgușeni, DN 17 B Broșteni, DN 17 Poiana Stampei, DN 18 Cârlibaba, DJ 208 A Dolhasca și DN 2/DN 29C Siret.

Citește continuarea pe realitateadesuceava.net.

 

Mai multe articole despre:
suceava coronavirus izolare