MENIU

StilPropriu.ro – Cum arata si cat costa cele mai tari genti si portofele de lux

StilPropriu.ro – Va propunem cateva modele superbe de genti si portofele de lux pentru femei.

StilPropriu.ro – Toate modelele de genti disponibile pot fi vazute AICI.

StilPropriu.ro este un magazin online ce vine cu o serie de oferte foarte avantajoase chiar si pentru produse de lux. Astazi va oferim 5 modele de genti dar si portofele de lux ce se afla la reducere. Iata ofertele:

StilPropriu.ro – Portofel carduri Dama Michael Kors

Prima oferta pe care v-o prezentam este pentru un portofel foarte interesant de dama. Daca sunteti pasionat de accesorii, acest portofel de carduri este un model foarte interesant, de culoarea bleumarin, fabricat din piele de cea mai buna calitate. Pretul sau poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – Portmoneu Dama Michael Kors

Tot de la Michael Kors va prezentam un model de portmoneu, ceva mai mare ca dimensiuni fata de portofelul prezentat anterior, are 14 x 20,5  x 4 cm, este un model tot pentru femei. Portmoneul este din piele de culoare albastru deschis si oferta pentru el poate fi gasita AICI.

StilPropriu.ro – Geanta de umar Dama

Iata si o prima geanta superba, un model de lux de la Michael Kors. Geanta are culoarea extraordinara rosu coral, este foarte finuta si eleganta, un stil minimalist, din piele de buna calitate. Pretul sau poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – Geanta dama

Dupa cum vedeti si in imagine, aceasta geanta de la Michael Kors este un model original 100%, beneficiaza de o reducere de pret de aproape 1.000 de lei si este fabricata din piele de culoare neagra care da sobrietate tinutei dumneavoastra dar si foarte multa eleganta. Mai multe informatii despre acest model gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Geanta Dama Michael Kors

Ultima geanta pe care v-o prezentam este un model ceva mai curajos care va atrage multe priviri in primul rand datorita culorii rosii care iese in evidenta, insa si designul deosebit. Geanta e facuta din piele de cea mai buna calitate si pretul ei il gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
lux stilpropriu