MENIU

StilPropriu.ro – Cele mai ingenioase si creative rafturi pentru vinuri

StilPropriu.ro – Daca sunteti iubitor de vinuri, trebuie sa le aranjati intr-un stil cat mai elegant in locuinta voastra. Noi va dam cateva idei.

StilPropriu.ro – Toate rafturile disponibile in oferta magazinului pot fi consultate la URMATORUL LINK.

StilPropriu.ro este un proiect marca realitatea.net. Pentru cei mai eleganti care prefera vinurile, stilpropriu.ro vine cu o gama larga de rafturi creative si ingenioase in care pot fi asezate sticlele de colectie. Iata 5 astfel de rafturi.

StilPropriu.ro – Lant pentru sticle Summum Sommelier

În cazul în care sunteţi un iubitor al vinului şi doriţi să oferiţi accesoriilor la vin un loc de mândrie în casa dumneavoastră, nu veţi putea rezista design-ului acestui suport lanţ pentru sticle Summum Sommelier. Acest suport pentru sticle de vin este practic şi funcţional şi va oferi o notă de magie oricărei sticle de preţ. Puteti achizitiona acest accesoriu de AICI.

StilPropriu.ro – Suport din lemn pentru sticle Vintaje

Sticlele preferate de vin nu pot fi pastrate chiar in orice fel, de aceea va recomandam un suport din lemn pentru sticlele vintage, care are und esign deosebit. Capacitate suportului este de doar 3 sticle. Detaliile le gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Suport de perete pentru sticle Wagon Trend

Acest suport da cu siguranta o nota unica incaperii in care depozitati sticlele, ofera eleganta, este fabricat din lemn si metal si are spatiu pentru trei sticle. Pretul si alte detalii pot fi gasite la URMATORUL LINK.

StilPropriu.ro – Suport cu deschizator integrat

Pentru sticlele de dimensiuni ceva mai mici, de doar 7x7cm, va oferim o idee de suport ce are incorporat si un deschizator. Acest suport e recomandat pentru sticlele ambalate precum cele de bere, cu dop din metal. Oferta o gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Summum Sommelier

 Dacă vă place vinul, acest Summum Sommelier Suport Sticle și Accesorii Vin pliabil este perfect pentru tine! Este un set de vin elegant și practic în negru combinat cu gri, ce include suport sticle din plastic, cu o capacitate de 6 sticle, tirbușon oțel inoxidabil, dop din oțel inoxidabil și tăietor de folie. Măsurile aproximative ale acestui suport sticle sunt de 30,5 x 30 x 15 cm (deschis) și 30,5 x 30,5 x 2,5 cm (închis). Cel mai bun mod de a păstra sticlele de vin ordonate și organizate. Summum Sommelier este cel mai bun cadou si pretul sau il gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
vin stilpropriu.ro