MENIU

StilPropriu.ro – 4 modele de tablete potrivite pentru elevi

StilPropriu.ro va recomanda cateva modele de tablete excelente pentru copiii ce au varsta pentru a merge la scoala.

StilPropriu.ro – Lista cu toate modelele de tablete disponibile la magazinul online poate fi consultata AICI.

StilPropriu.ro are in oferta sa o gama larga de tablete de toate configuratiile si toate preturile. Noi am selectat cateva modele ceva mai ieftine care se potrivesc de minune unui elev de scoala generala sau chiar liceu. Tabletele pot fi foarte utile in procesul de invatare cu ajutorul aplicatiilor educationale.

StilPropriu.ro – Tableta Brigmnton

Prima tableta pe care v-o recomandam cu mare incredere se afla in stoc limitat tocmai pentru ca are un pret foarte bun si un raport calitate pret excelent. Tableta Brigmnton are 7 inch diagonala ecranului si un spatiu de stocare de 5GB. Toate detaliile le gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Tableta Denver Electronics

Continuam cu o tableta la fel de buna si performanta, de aceasta data de la Denver Electronics. Tableta are diagonala de 7 inch si poate fi conectata la internet prin intermediul tehnologiei WiFi. Tableta are spatiu de stocare de 8GB pentru o multime de aplicatii, filmari, fotografii si muzica, iar procesorul e unul cat se poate de performant Quad Core. Oferta completa poate fi gasita AICI.

StilPropriu.ro – Tableta Sonfer Sonfer

Costa doar putin peste 200 de lei si este o tableta excelenta. Acest model de tableta foloseste sistemul de operare Android 4.0, tableta are culoarea alba complet, foarte eleganta si rezistenta la socuri. Tableta Sonfer are 4GB memorie si un ecran cu diagonala de 7inch. Pretul poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – Tableta Alcatel

Alcatel este un producator la nivel mondial, care s-a impus pe piata prin tablete de buna calitate si performante inalte. Modelul pe care noi vi-l propunem de la magazinul online StilPropriu.ro este unul cu 7 inch ecran, memorie generoasa de 8GB si un sistem de operare foarte actual Android 5.1 Lollipop. Procesorul este un Quad Core. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Mai multe articole despre:
tablete stilpropriu