MENIU

STAŢIUNEA COSTINEŞTI SE PREGĂTEŞTE DE 1 MAI

Autorităţile locale din judeţul Constanţa au aprobat planul urbanistic zonal pentru majoritatea staţiunilor de pe litoralul românesc. [PG EL]Operatorii care au concesionat plajele au început deja lucrările de amenajare în Costineşti, Năvodari sau Mangalia. [PG EA]Mamaia este singura staţiune unde planul urbanistic zonal NU a fost aprobat, aşa că amenajarea plajelor întârzie. [PG EL]De aceea, agenţii de turism spun că staţiunea Costineşti are toate şansele să-şi recâştige farmecul de altădată.
Text montaj
[CAS B 1899]
La Costineşti, lucrările au început încă din februarie, când plaja a fost curăţată. Acum însă, muncitorii dau zor să termine amenajările, pentru că se apropie 1 Mai. Zeci de oameni au ieşit şi azi la lucru, să niveleze nisipul sau să toarne beton pentru amplasarea beach-barurilor.

STAND UP [1.17.06-1.17.16] După ce a fost curăţată şi nivelată, până vineri, plaja va fi acoperită cu un nou strat de nisip şi va fi predată în acest weekend turiştilor care vor veni la mare

Operatorii de turism speră ca rezultatul să fie pe măsura investiţiilor şi să-i convingă pe turişti... să revină cu plăcere la Costineşti.

STAND UP [1.14.05-1.14.20] Şase beach-baruri, mai multe terenuri de fotbal şi de volei pe nisip şi baze nautice pentru ambarcaţiuni de agrement, aşa va arăta în această vară staţiunea Costineşti sau cel puţin acesta este planul urbanistic zonal.

Rezervări pentru 1 Mai s-au făcut demult, aşa că proprietarii de vile din Costineşti se pregătesc şi ei pentru venirea turiştilor.

VOX [tanti 1.17.27-1.1.17.35]de o lună de zile ne tot pregătim, curăţăm, vopsim, aerisim, spălăm, dezinfectăm bineînţeles
VOX [nene 1.18.41-1.18.53 ilustraţi] turiştii au început deja să facă rezervări, sperăm şi anul acesta să fie mai plin de cât anul trecut,pentru că staţiunea e mai pregătită

Pentru minivacanţa de 1 Mai, o cameră dublă la o vilă de 3 sau 4 margarete va costa între 60 şi 80 de lei pe noapte. Alternativa mai ieftină sunt... localnicii, care oferă cazare pentru 15, 20 de lei pe noapte.
Caseta
Tip caseta: VTR Nr. caseta: 217B T.C.: 9:40 - 11:05Durata1:25Sunet:
Headline
Mai multe articole despre:
null