MENIU

Stagii de practică în multinaționale pentru studenţii din IT&C

ASPI (Asociaţia de Studenţi şi Profesionişti IT&C) a lansat miercuri, 19 februarie 2014, cea de-a zecea ediţie a programului naţional de stagiatură “Stagii pe Bune”, care îşi propune să plaseze studenţii facultăţilor cu profil de IT în stagii de practică, desfăşurate pe durata verii, în companiile din domeniul IT&C, scrie incomemagazine.ro.

Programul se va desfăşura între 13 Februarie şi 1 Octombrie 2014.

În prima perioadă, 13 Februarie- 13 Mai, studenţii aplică la stagiile prezentate de companiile participante pe site-ul www.stagiipebune.ro, iar între 13 Mai şi 3 Iunie aceştia trec prin procesul de recrutare. Stagiile de practică se vor desfăşura pe o perioadă de trei luni între 3 Iunie şi 1 Octombrie 2014, iar după încheierea stagiilor, tinerii vor putea participa la discuţii cu reprezentanţii companiilor pentru a evalua rezultatele programului de practică.

Programul „Stagii pe Bune” este recunoscut în rândul studenţilor, beneficiază de sprijinul a peste 70 de companii şi se bucură de participarea celor mai apreciate organizaţii de IT&C din ţară.  Ediţia 2014 aduce câteva noutăţi programului. Cea de-a zecea ediţie “Stagii pe Bune” devine un program internaţional - VMWare, cunoscută companie americană care dezvoltă software de virtualizare, devine partener al programului şi inaugurează o nouă categorie, aceea de stagii internaţionale.

Mai multe articole despre:
studenţi multinaţionale IT&C stagii de practică