MENIU

Spectator lovit de un parașutist la parada de 1 Decembrie organizată la Târgu Mureș, după ce a aterizat în mulțime - VIDEO

Sursa foto: Captură video

Ziua Națională a României nu a fost lipsită de incidente. La parada organizată la Târgu Mureș mai mulți spectatori au fost loviți de un parașutist care a aterizat peste ei. În urma incidentului unul dintre spectatori a ajuns la spital în stare gravă. Imaginile au fost surprinse de martori și postate online. 

Românii s-au bucurat de evenimentele organizate în întreaga țară cu ocazia Zilei Naționale a României, însă, nu au lipsit incidentele mai puțin plăcute de la aceste evenimente. 

Un astfel de incident mai puțin plăcut a avut loc la parada organizată la Târgu Mureș, unde mai mulți participanți au fost loviți de steagul coborât de un parașutist, dar și de greutatea acestuia. Martorii incidentului au relatat că cel puțin o persoană a necesitat îngrijiri medicale din pricina unor politraumatisme cauzate de căderea steagului purtat de parașutist. 

VEZI VIDEO AICI!

Tânărul care a fost afectat cel mai grav în umra incidentului a transmis că a suferit traumatisme la antebrațul stâng, politraumatisme multiple în zona intracostală stângă, cu hematom la rinichi. 

Mai multe articole despre:
spectator lovit parasutist parada 1 Decembrie