MENIU

SIMONA HALEP s-a calificat în finala de la Roland Garros, după 6-1, 6-4 cu Muguruza!

Simona Halep

LIVE SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA // Simona Halep s-a calificat, pentru al doilea an consecutiv, în finala turneului de la Roland Garros, joi, după ce a învins-o pe Garbine Muguruza Blanco (Spania), cu 6-1, 6-4. Halep a dominat categoric primul set, în care Muguruza, campioană la Roland Garros în 2016, nu şi-a găsit ritmul decât pe final. Halep a condus cu un neverosimil 5-0, dar şi-a pierdut serviciul după câteva erori, oferindu-i adversarei şansa de a câştigat un ghem. Românca a găsit resursele să încheie setul pe serviciul ibericei, în 38 de minute.

Cine este ADVERSARA Simonei Halep în finala Roland Garros. Mare SURPRIZĂ

Simona Halep finala Roland Garros. Ziua şi ora finalei pe care Simona Halep o joacă la Roland Garros

Simona Halep (26 de ani) va disputa sâmbătă a patra sa finală de Mare Şlem, a treia la Roland Garros, după cele din 2014 şi 2017, şi a doua din acest an, după ce a fost învinsă de daneza Caroline Wozniacki în finala de la Australian Open, potrivit Agerpres.

Calificarea în finală la Roland Garros este recompensată cu 1,12 milioane de euro şi cu 1.300 de puncte WTA. Câştigătoarea va primi 2,2 milioane de euro şi 2.000 de puncte WTA. Simona Halep, în vârstă de 26 de ani, va disputa a 31-a finală din carieră, a patra din acest an.