MENIU

Ipocrizie fără margini la școala "Titulescu". Înaintea scandalului legat de abuzuri, conducerea se lăuda că o conferința împotriva violenței școlare a fost un SUCCES

Cu o lună înainte de izbucnirea scandalului legat de presupusul abuz sexual comis de un elev asupra altui coleg mai mic, conducerea școlii normale "Nicolae Titulescu" se lăuda că o conferință pe tema combaterii violenței în școli "a fost un succes". La momentul postării, la diverse instituții erau deja depuse sesizări ale unor părinți privind abuzurile din școală.  

"Conferința "Uniți împotriva violenței școlare: împreună pentru o școală prietenoasă" a fost un succes. #educatie #farabullying", a postat conducerea școlii normale "Nicolae Titulescu" în data de 7 februarie, pe pagina de Facebook a instituției.

În fotografia de la eveniment nu apare directoarea instituției, dar la microfon este directoarea adjunctă, cea care marți, după demisia șefei ei, a încercat să dea afară din incinta școlii echipa Realitatea Plus.

După izbucnirea scandalului legat de presupusele agresiuni, au apărut o serie de comentarii critice la adresa echipei de la școala "Titulescu".

"Cred ca psihologul de la aceasta scoală ar trebui sa se duca cu oile pe câmp, ca e pe dinafara. Eu as da-o in judecata. Madam care sta pe scaunul de director, nu are copii acasă? Daca era copilul ei la fel mușamaliza totul?" a scris un părinte.

"Le-aș purta prin tribunale cât de mult timp aș putea, atât pe directoare cât si pe învățătoare. Poate își aduc aminte care este sarcina lor într-o scoală si nu sarcina de partid. Sper sa aibă coșmaruri cat timp vor trai. Rușine!" a scris altcineva.