MENIU

Şeful Telekom discută azi cu sindicatele un plan de restructurare care va afecta sute de angajaţi

<p>Telekom</p>

Echipa de management a Telekom România, în frunte cu directorul general Miroslav Majoros, începe astăzi discuţii cu reprezentanţii sindicatelor despre planul de re­or­ganizare a gigantului telecom.

Până în prezent grupul Telekom nu a avansat date despre numărul de oameni care ar putea fi afectaţi de reorganizare, singura cifră vehiculată - „câteva sute de persoane" - fiind cea menţionată de Miroslav Majoros într-un interviu recent.

Echipa de management a Telekom România, în frunte cu directorul general Miroslav Majoros, începe astăzi discuţii cu reprezentanţii sindicatelor despre planul de re­or­ganizare care are ca scop eficientizarea acti­vi­tăţii grupului de comunicaţii fixe şi mobile şi re­venirea pe creştere a vânzărilor, dar care pre­supune şi eliminarea unui număr important de funcţii de manager şi concedieri ce vor afec­ta câteva sute de oameni.

Telekom continuă practic, sub coor­do­na­rea de data aceasta directă a germanilor, re­struc­tu­ra­rea şi obţinerea de sinergii din fuziunea mo­bil/fix pe care a căutat-o ani de zile după pri­va­ti­zare, sub comanda grecilor de la OTE.

Mai multe articole despre:
Telekom