MENIU

Salma Hayek, pictorial incendiar - topless la 48 de ani: "Nu am folosit niciodată Botox"

Celebra actriță mexicană Salma Hayek, 48 de ani, a pozat recent fără sutien pentru numărul din august al revistei Allure. Ea a declarat că a fost emoționată și s-a simțit stânjenită la începutul ședinței foto, scrie UPI.com.

'Am lucrat cu fotograful extraordinar Patrick Demarchelier și în permanență el încearcă să folosească minimum de haine. Am fost foarte nervoasă la început și cred că arătam destul de stânjenită, însă la final totul a ieșit chiar frumos și foarte elegant', a declarat actrița.

În interviul pentru revista Allure Salma Hayek a declarat că cel mai greșit sfat pe care l-a primit vreodată a fost în tinerețe când i s-a recomandat să înceapă să folosească implantul de botox, însă actrița se declară foarte mulțumită că nu a urmat sfatul acelor persoane.

Salma povestește că și-a regăsit încrederea prin muncă și cu ajutorul soțului său Francois-Henri Pinault, cu care este căsătorită din februarie 2009. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de șapte ani, Valentina, iar actrița a spus că nu a fost despărțită niciodată de familie mai mult de două săptămâni.

Hayek a apărut recent alături de Vincent Cassel în producția italiană 'Tale of Tales', în regia lui Matteo Garrone, va juca în 'Septembers of Shiraz', adaptare a romanului scriitoarei iraniene Dalia Sofer și va da voce unui personaj din filmul de animație Sausage Party.