MENIU

S-a stabilit termen în procesul lui Dragnea contra PSD

<p>Liviu Dragnea</p>

Liviu Dragnea a dat în judecată tot PSD-ul. La Tribunalul Teleorman – Sectia I civila s-a format dosarul nr. 1453/87/2019 având ca obiect "acțiune în răspundere delictuală", dosar în care PSD are calitatea de "pârât", iar Liviu Dragnea de "reclamant".

Liviu Dragnea este neliniștit la Penitenciarul Rahova și își face de lucru dând în judecată PSD.

Fostul președinte al PSD, fostul președinte al Camerei Deputaților, încarcerat pentru trei ani și jumătate la Penitenciarul Rahova pentru angajările fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, a înregistrat un nou dosar în care a chemat partidul ”la bară”.

Potrivit Portalului instanțelor de judecată, primul termen în dosar a fost stabilit pentru data de 9 octombrie 2019.

La momentul înregistrării dosarului, avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, cea care este reprezentant legal în acest nou proces, a declarat în exclusivitate pentru Realitatea.NET că nu are cunoștință despre ce este vorba, neștiind ce au făcut colegii ei, aceasta aflându-se în concediu.

Dacă nu se știu, încă, date concrete din dosar, cert este faptul că Liviu Dragnea se tot îndreaptă către PSD cu diverse acțiuni. Conform surselor noastre, Dragnea ”trage sforile” să se răzbune pe cei care s-au dezis de el după intrarea în închisoare.

Mai multe articole despre:
null