MENIU

EDIȚIE SPECIALĂ. ROMÂNIA DE AUR – 40 DE ANI DE LA ULTIMUL TITLU MONDIAL LA HANDBAL MASCULIN

Ediţie Specială „Jocuri de Putere”, cu 26 de campioni. Primăvara anului 1974, Berlin. În sala Werner Saalenbinder nu este loc să pui un ac. 4500 de spectatori aşteaptă victoria RDG asupra României în finală campionatului mondial de handbal masculin...

A urmat măcelul. Gaţu este anihilat printr-un marcaj de o duritate extremă, Birtalan este ţinut om la om, extremele sunt „scoase în tribună”. Apărarea germană e ca un tanc, dar inteligenţa românească îşi spune cuvântul. România- RDG: 14 – 12. Suntem campioni!

În această seară, de la ora 22.00, îi vei cunoaşte pe membrii generaţiei de aur a handbalului romansc. După 40 de ani de la ultimul titlu, Cristian Gaţu şi colegii săi de teren vin la „Jocuri de Putere”. Nu rata o poveste incredibilă despre lupta până la capăt, despre ambiţia de a fi primul şi iubirea care mută munţii din loc!

Vei afla de la invitaţii lui Rareş Bogdan de ce a ajuns sportul Cenuşăreasa bugetului şi ce soluţii au ei pentru întoarcerea românilor pe teren nu numai din postura de spectatori.

De la 22.00, „Jocuri de Putere” cu Rareş Bogdan, la Realitatea Tv!