MENIU

Paul de România NU renunță la terenurile din Suceava! Cavalerii de la Malta se dezic de el, după ce s-au fotografiat împreună

Paul de România NU renunță la terenurile din Suceava! Cavalerii de la Malta se dezic de el, după ce s-au fotografiat împreună

Prințul Paul vrea din nou pădurile din Suceava. Cu doar câteva săptămâni înainte de a fi reținut, cel care se autointitulează „cavaler de Malta” a dat în judecată Prefectura Suceava, în speranța că va recupera domeniile regale. Între timp, Cavalerii de Malta se dezic de cel alături de care se fotografiau cu doar câteva zile înainte de arestarea sa dintr-un resort de lux. Printr-un mesaj, aceștia au anunțat că nu îl cunosc pe Prințul Paul. 

La trei ani și jumătate de la condamnarea și fuga din România, Prințul Paul și-a reluat lupta pentru terenurile regale despre care susține că ar aparține familiei sale. A dat în judecată conducerea județului Suceava pe motiv că nu i-ar fi restituit moștenirea. Încă din 2007 a încercat să intre în posesia a aproape 40.000 de hectare de pădure.

Doar câteva săptămâni mai târziu, a fost capturat într-un resort de lux din Malta, acolo unde își petrecea vacanța alături de soția sa, Lia. Imediat după capturarea sa, Cavalerii de Malta au transmis că nici nu îl cunoșteau pe prinț: „Prințul Paul nu este un membru al ordinului nostru și nu a fost invitat niciodată la vreunul dintre evenimentele noastre.” Imaginile postate pe rețelele de socializare îi contrazic.

Cu doar câteva ore înainte de arestare, Paul de România apărea într-o fotografie îmbrăcat îmbrăcat în ţinuta cavalerilor de Malta. Alături de el este și prințesa Lia, încoronată și cu un crucifix de aur la gât.

Fotografia a fost postată de un italian, cu descrierea „O seară foarte interesantă în Malta cu sora mea şi noul Mare Maestru al Cavalerului Maltei”, facând referire la Paul de România.

Sora italianului, pe nume Mara, apare și ea în numeroase astfel de fotografii la evenimente ale Cavalerilor din Malta. Ea este și cea care a făcut prima postare despre Paul al României, în care îi anunța prezența la marele eveniment, spunând: „Pregătirea pentru Marea Ceremonie cu Prințul Paul.”

Prințul Paul rămâne în arest până la data de 9 mai, până când statul român speră să obțină extrădarea acestuia pentru executarea pedepsei.