MENIU

Rochii Andreea Raicu - 10 modele superbe pe care o sa le vrei neaparat

Am ales cele mai vandute 10 rochii din colectia Andreea Raicu pe care le puteti achizitiona de pe magazinul online shop.andreearaicu.ro.

Toate rochiile din colectia Andreea Raicu pot fi vazute AICI.

Am selectat si noi din colectia Andreea Raicu 10 rochii foarte frumoase pe care vi le recomandam si care au preturi sub 300 de lei. Iata modelele:

Rochii Andreea Raicu – Rochie de zi cu buzunare

Un croi clasic, adaptat trendurilor actuale, intr-o rochie de zi cu buzunare care se potrivesc tuturor tipurilor de silueta. Rochia comoda isi pastreaza structura, iar pliul iti ofera si mai multa libertate de miscare. Pretul rochiei poate fi gasit AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie office cu maneca lunga

Aparent simpla, o rochie office cu maneca lunga va surprinde cu ajutorul efectului pe care nasturii de pe spate il confera. Partea de sus, usor bluzata poate ascunde anumite imperfectiuni, iar volumul care se creeaza este unul interesant. Pretul il gasiti AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie de zi cu maneca lunga

O rochie de zi cu maneca lunga pe care poti sa o porti cu usurinta si in anotimplu rece, acest model simplu iti ofera numeroase variante de styling. Oferta pentru aceasta rochie poate fi gasita AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie dreapta cu maneci

O rochie dreapta cu maneci, dar scurta, iti va scoate in evidenta picioarele. Comoda si versatila, noua rochie dreapta scurta este piesa ideala pentru tinute relaxate de zi la birou, dar si pentru weekend. Oferta poate fi gasita AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie din jerse

Reimprospateaza-ti garderoba cu o rochie din jerse versatila. Rochia este potrivita tuturor tipurilor de silueta, iar snurul din partea de jos iti permite sa-I ajustezi lungimea dupa bunul plac. Poart-o la birou, sau la evenimente sau chiar la o intalnire. Pretul poate fi gasit AICI.

Rochii Andreea Raicu - Rochie dreapta cu maneci

O rochie dreapta cu maneci, dar scurta, iti va scoate in evidenta picioarele. Comoda si versatila, noua rochie dreapta si scurta este piesa ideala pentru tinute relaxate de zi la birou, dar si pentru weekend. Oferta pentru aceasta rochie poate fi gasita AICI.

Rochii Andreea Raicu - Rochie Cocktail

Stilul anilor 90 este din nou de actualitate. Rochia cu umeri evidentiati si maneca lunga reprezinta o piesa clasica a acestei decade. In aceasta interpretare moderna, asimetrica, devine rochia de cocktail ideala pentru femeile care vor sa aiba un look puternic si elegant. Oferta poate fi gasita AICI.

Rochii Andreea Raicu - Rochie conica din piele

Ce rochie ar trebui sa aleaga o femeie care isi doreste o imagine puternica, dar plina de senzualitate? Raspunsul e simplu: o rochie conica din piele. Chiar daca o rochie mulata e considerata o piesa de seara, accesorizata inteligent poate fi purtata si in tinute elegante de zi. Pretul rochiei este AICI.

Rochii Andreea Raicu - Rochie de seara clos

Rochia de seara clos este o alternativa la fel de eleganta, la rochiile lungi. Partea de sus, petrecuta, formeaza un decolteu frumos, in V, iar elasticul din talie marcheaza aceasta zona subtil. Rochia fiind in clos, pana la genunchi, se potriveste atat minionelor, cat si femeilor inalte, iar croiul iti va garanta un efect wow atunci cand dansezi. Oferta poate fi gasita AICI.

Rochii Andreea Raicu - Rochie de zi cu maneca lunga

O Rochie de zi cu maneca lunga pe care poti sa o porti cu usurinta si in anotimpul rece, acest model simplu iti ofera numeroase variante de styling. O rochie de zi cu maneca lunga ce poate fi purtata cu niste cizme lungi, un cardigan si o centura lata. Pretul poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
rochii andreea raicu