MENIU

Robert Turcescu, REACŢIE AGRESIVĂ. Vorbeşte despre ROCHIA lui Carmen Iohannis

<p>IOHANNIS, NOUL PREŞEDINTE AL ROM&Acirc;NIEI. IMAGINI SUPERBE de la ceremonia de la Cotroceni</p>

Robert Turcescu a postat, pe contul său de Facebook, o reacţie agresivă la adresa celor care au comentat ţinuta aleasă de Carmen Iohannis pentru ceremoniile de învestire ale soţului său, preşedintele Klaus Iohannis.

Robert Turcescu îi atacă pe cei care se declară specialişti în modă şi critică ţinuta Primei Doamne a României, Carmen Iohannis, explicând că o preferă, chiar şi îmbrăcată în jeanşi, Ninei Iliescu.

"Asa ce m-am saturat de toti "specialistii" in moda si dress code care critica rochia Primei Doamne... bleah! Bai, dar de toti fanfaronii agramati care se imbraca in toale de firma ati uitat? Va sint simpatici spilcuitii si trend-setter-ii care nu stiu sa faca acordul intre subiect si predicat sau dragusancele cu silicoane care scriu "miau" de pisica? Ati invatat toate cum e cu little black dress de la Chanel si va dati specialiste, dar daca va pune cineva sa scrieti "nu fi proasta" fac pariu ca dati search pe Google sa vedeti cu citi "i" se scrie "fi" precedat de negatie! A se scuti! Cu un "i"!

P.S. O prefer pe Carmen Iohannis vorbind in engleza sau in germana cu Merkel, chiar si in jeansi, decit pe Nina Iliescu tacind ca muta la luna, fie ea si "costumata" dupa ultima moda. Am zis!", scrie Turcescu, pe Facebook.