MENIU

Remedii rapide pentru călcâiele crăpate

<p>Amestecul care te scapă de calc&acirc;iele crăpate şi &icirc;ngroşate. Efectele se văd imediat</p>

Călcâiele crăpate dau mari bătăi de cap în special femeilor care, adesea, se simt ruşinate de aspectul acesta al picioarelor lor. În majoritatea farmaciilor se găsesc produse care promit vindecarea ca prin minune a călcâielor crăpate, însă cum ştii care dintre ele chiar funcţionează? Care este însă cauza pentru care te confrunţi cu un asemenea fenomen?

Picioarele tale nu produc uleiuri naturale, ele se bazează pe glandele sudoripare pentru a înmuia şi a le păstra catifelate. Însă anumite afecţiuni împiedică organismul să funcţioneze cum trebuie, printre acestea numărându-se diabetul, disfuncţionalităţi ale tiroidei, afecţiuni cronice ale pielii, îmbătrânirea etc. Totodată uscarea călcâielor poate fi cauzată de bacterii, deficienţă de vitamine, supraexpunere la apă, încălţăminte necorespunzătoare, circulaţie sanguină slabă în zona picioarelor.

Există câteva remedii făcute în casă care pot lupta împotriva crăpării călcâielor, dar şi unele reguli de baza pentru împiedicarea apariţiei acestui fenomen. Dacă ingredientul principal al cremei hidratante pentru îngrijirea călcâielor este apa atunci singur nu-ţi va fi de prea mult folos. Apa se evaporă rapid aşa că pielea nu va fi prea mult timp hidratată. Cu siguranţă că găseşti în bucătărie şi frigider lucruri care să îţi poată fi de folos în tratarea uscării pielii de pe picioare.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.