MENIU

Reduceri televizoare. Cele mai tari oferte de la eMAG

Cel mai mare magazin online, eMAG.ro, aunță reduceri importante la mai multe modele de televizoare. Iată care sunt cele mai interesante oferte. 

Întreaga ofertă și lista de reduceri televizoare eMAG.ro o găsiți AICI. 

Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50DX730E, 4K Ultra HD. Seria DX730 ofera imagini 4K vibrante si o experienta inteligenta conferita de Firefox OS. Tunerul dublu asigura inclusiv partajarea flexibila a continutului, in timp ce suportul unic va permite sa alegeti intre doua stiluri interesante. Mai multe reduceri televizoare eMAG găsiți - AICI.

eMAG – Preturile electrocasnicelor o iau razna la Stock Busters – Reduceri de peste 50% - 10 oferte

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 101 cm, 40K6372, Full HD. Auto Depth Enhancer aplica niveluri de contrast variate in zone diferite ale ecranului, pentru a conferi imaginii o profunzime extraordinara. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri televizoare eMAG o găsiți AICI.

 

Televizor SUHD Smart Samsung, 152 cm, 60KS7002, 4K Ultra HD. Modelele Samsung SUHD integreaza cea mai noua tehnologie, Quantum Dot. Toate modelele SUHD de anul acesta sunt omologate ULTRA HD Premium, fiind compatibile cu standardul HDR1000, ceea ce inseamna ca asigura o luminozitate de pana la 1000 de niti, un miliard de culori vibrante, detalii la rezolutie UHD si un contrast intens pentru nuante de negru. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG găsiți LA ACEST LINK

Televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 40KU6402, 4K Ultra HD. Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la  o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului. Mai multe detalii și alte reduceri televizoare eMAG găsiți - AICI.  

LG OLED Smart TV, 139 cm, OLED55B6J, 4K Ultra HD. Grosimea ecranului poate fi redusa in mod inovator, deoarece nu are lumina de fundal. Este extrem de subtire, ceea ce face posibila montarea televizorului mai aproape de perete. Acest ecran se potriveste perfect cu decoratiunile interioare, datorita tehnologiei sale de ultima ora. Întreaga ofertă și lista de reduceri televizoare eMAG găsiți - AICI.

Televizor LED LG 152 cm, 60UH615V, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+, Argintiu. Mai multe oferte și alte reduceri televizoare găsiți - AICI.

Televizor Smart Philips, 108 cm, 43PUH6101, 4K Ultra HD. Mai multe reduceri televizoare eMAG găsiți LA ACEST LINK.  

eMAG Stock Busters – Reduceri de 50%, timp de 3 zile. Cele mai bune oferte