MENIU

Reduceri parfumuri. Cele mai tari oferte de azi de la Elefant.ro

Dacă vreți să vă cumpărați un parfum sau să faceți unul cadou, astăzi este momentul potrivit, pentru că unul dintre cele mai importante magazine online, Elefant.ro, are mai multe oferte. Iată câteva dintre cele mai importante reduceri parfumuri de la Elefant.ro. 

Întreaga listă de reduceri la parfumuri de la Elefant.ro o găsiți - LA ACEST LINK

Guess Seductive este un parfum cu note florale si lemnoase, perfect pentru femeile care vor sa iasa in evidenta intr-un mod delicat si inocent. Sticla parfumului se remarca prin design-ul inedit si frapeaza inca de la prima vedere, la fel ca si aromele din interiorul sau. Guess Seductive are un farmec aparte datorita aromelor sale dulci, realizate in urma unei combinatii neobisnuite a notelor de vanilie, tamaie si casmir. Întreaga listă de reduceri parfumuri damă o găsiți - AICI.

CALVIN KLEIN. Exoticul Euphoria este un parfum floral-fructat, cu o aroma imbatatoare, orientala, plina de fructe exotice, flori de orhidee neagra, violete, avand o semnatura cremoasa. Întreaga listă de reduceri parfumuri damă o găsiți - AICI.

Reduceri parfumuri damă. Oferte Chopard și Cerruti

Chopard Wish reprezinta dorinta oricarei femei, un parfum de lux senzual si misterios. Brand-ul Chopard este cunoscut in intreaga lume pentru bijuteriile perfecte ce le creeaza, insa a devenit popular si pe piata parfumurilor datorita produselor unice si seducatoare. Întreaga listă de reduceri parfumuri damă o găsiți - AICI.

Cerruti 1881 este un parfum floral-lemnos pentru femei, a carui compozitie poarta semnatura maestrului parfumier Claire Cain. Cald si bogat, acesta se adreseaza femeilor irezistibile care doresc sa fie admirate pentru eleganta si individualitatea lor. Întreaga listă de reduceri parfumuri damă o găsiți - AICI.

Reduceri parfumuri. Oferte la Guess sau Lancome

Guess By Guess, introdus pe piata parfumurilor in anul 2005, este un parfum floral-fructat pentru femei a carui compozitie poarta semnatura maestrului parfumier Maurice Roucel. Fierbinte, proaspat si sexy, acest parfum va va aseza in centrul atentiei de fiecare data cand il veti purta, reusind sa sublinieze intr-un mod unic feminitatea purtatoarei. Guess este un parfum dedicat femeilor romantice care adora sa se simta indragostite. Întreaga listă de reduceri parfumuri damă o găsiți - AICI.

Lancome. Cu un miros exceptional, parfumul La Vie Est Belle detine cele mai nobile ingrediente de iris, iasomie de sambac, flori de portocal si esenta de patchouli. Compozitie: note varf - coacaze negre si pere; note de mijloc - iasomie si stanjenel; note baza: mosc alb, pralina si vanilie. Mai multe reduceri parfumuri de la Elefant.ro găsiți - AICI.

Chopard Casmir a fost lansat in anul 1992. Este un parfum oriental, a carui compozitie poarta semnatura maestrului parfumier Michel Almairac. Acesta intruchipeaza farmecul si misterul orientului cu o aroma calda si bogata, ce confera purtatoarei o senzualitate aparte. Note de varf - bergamota, piersica, portocala, mango, cocos. Note de mijloc: geranium, iasomie, lacramioare. Note de baza: patchouli, chihlimbar, lemn de santal, mosc, vanilie. Mai multe oferte și reduceri parfumuri Elefant.ro găsiți - AICI. 

Reduceri parfumuri. Oferte pentru bărbați 

Nautica Blue este un parfum exclusivist, pentru barbati, ce te va incanta prin prospetimea si lejeritatea lui. Parfumul este conceput special pentru barbati dinamici, cerebrali, ce au nevoie de spatiu. Interiorul lor, de nedezvaluit, ascunde sentimente delicate, tandrete si senzualitate incredibila. Cel ce poarta Blue este capabil de a cuceri instantaneu orice femeie. Întreaga listă de reduceri parfumuri bărbați o găsiți - AICI.

Guess Seductive Homme Blue aparut in anul 2012 si creat de Guillame Flavigny, este un parfum revigorant, aerisit si senzual, inspirat din adancurile marii, imbogatit cu condimente si tonuri lemnoase. Se deschide cu note de caviar, cardamon, piper negru, urmate de muscate, baza fiind formata din muschi si casmir. Este un parfum indraznet perfect gentelmenului modern, recomandat a fi folosit pe timp de zi. Întreaga listă de reduceri parfumuri bărbați o găsiți - AICI.

HUGO BOSS. Parfumul Hugo Boss Bottled are un caracter curat, elegant, care defineste perfect tendinta clasica. Parfumul are ca grup tinta, barbatul modern, urban si care prezinta un stil de moda elegant. Întreaga listă de reduceri parfumuri bărbați o găsiți - AICI.

Reduceri parfumuri bărbați. Oferte la Bvulgari sau Versace

Bvlgari Aqva Marine Pour Homme este un parfum proaspat cu note fructate si picante, ce este inspirat de puterea energizanta a apei si de sunetul hipnotizant al valurilor. Aqva Marine Pour Homme este asemanator unui nectar de fructe si condimente ce sunt ascunse intr-o sticla cu un design unic, ce se aseamana unui cristal albastru. Un parfum potrivit chiar si pentru cele mai calduroase zile, deoarece are un efect revigorant. Întreaga listă de reduceri parfumuri bărbați o găsiți - AICI.

Versace The Dreamer este un parfum oriental fougere cu un amestec inovator si discret intre diferite plante salbatice si aromatice. Întreaga listă de reduceri parfumuri bărbați o găsiți - AICI.

Apa de toaleta Voyage N-83, 100 ml, pentru barbati. Este un parfum acromatic-acvatic pentru barbati, lansat in 2013. Compozitie: note de varf - menta, petit grain - ulei de portocala amara, tonuri marine; note de mijloc - lavanda, cardamom, nucsoara; note de baza - lemn de santal, cedru, mosc. Mai multe detalii și alte oferte și reduceri parfumuri Elefant.ro găsiți - AICI. 

Apa de toaleta Paco Rabanne 1 Million reprezinta o calatorie de-o viata a unui om ambitios si de succes, care stie exact ceea ce isi doreste, avand un tel bine definit. La inceputul calatoriei, va trece prin incercari dificile dar si intamplari placute, reprezentate in acest parfum de esente de grapefruits, portocale rosii si menta.

La mijlocul drumului se va gasi la rascruce, reprezentata de notele de trandafir, scortisoara, ce trezesc in orice barbat intelepciune si farmec. La finele acestei calatori, esentele masculine te invalui, in note de lemn alb, ambra si patchouli. 1 Million By Paco Rabanne Eau de Toilette trezeste in fiecare barbat. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri Elefant.ro găsiți - AICI.