MENIU

Recomandări pentru antreprenorii care angajează

Uneori, elanul incepatorului este bine acompaniat de planuri mai putin realiste, potrivit manager.ro.

Lumea antreprenoriatului e "ascutita", iar motorul sau, adica antreprenorii, trebuie sa invete nu numai sa supravietuiasca, dar si sa se dezvolte intr-un mod spectaculos. Nu ar exista nici cea mai mica sansa insa daca resursele umane utilizate nu ar fi recrutate printr-un proces minutios, in care sunt cerute un antrenament potrivit, dar si o gandire logica.  
 
Care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand angajati?
 
1. Construiti profilul candidatului pe care-l doriti. Aici trebuie sa aveti in vedere progresul afacerii dvs., asa ca e de preferat sa alegeti indivizi nu numai pentru slujba in sine, dar mai ales pentru valorile lor profesionale, care trebuie sa fie in acord cu obiectivele dvs.
 
2. Atrageti candidatii potriviti, punand la bataie toate detaliile esentiale, responsabilitatile atribuite, dar si competentele cerute. In cazul in care timpul va preseaza si va e teama sa nu omiteti amanunte mici de importanta mare, nu trebuie sa uitati ca exista firme  specializate in recrutarea de personal, care va pot reduce eforturile in acest sens.
 
3. Realizati interviurile alegand la cel putin inca o persoana. Evident, o persoana a carei parere conteaza foarte mult si pe care va puteti bizui. Daca nu aveti asa ceva, nu uitati variantele externe, specializate in asa ceva. Citeste mai mult...