MENIU

RCS-RDS DIGI, Vodafone, Orange, Telekom: de ce surpriza lor este bună doar la prima vedere

RCS-RDS DIGI, Vodafone, Orange, Telekom se pregătesc de lansarea tehnologiei 5G, în a doua jumătate a anului 2019, din câte se pare. Oricum, în primă fază, trebuie să aibă loc licitaţia pentru frecvenţele care vor fi folosite pentru ele.

RCS-RDS DIGI, Vodafone, Orange, Telekom au, desigur, cele mai bune intenţii, dar specialiştii susţin că utilizatorii obişnuiţi de telefoane mobile nu se vor bucura prea mult de tehnologia 5G, în România. Reţelele ar urma să fie destinate, în principal, mediului de afaceri.

Cele mai importante aplicaţii pentru 5G vor avea în vedere companiile, iar în 2019 în Romania e improbabil ca utilizatorii obişnuiti să se poata bucura de tehnologie pe telefoane mobile, aşa cum se aşteapta, scrie idevice.ro. E posibil să vedem hotspot-uri 5G lansate de către RCS-RDS DIGI, Vodafone, Orange, Telekom, diverse alte demonstraţii ale utilităţii tehnologiei, însă pe telefoane e foarte puţin probabil să putem folosi aceste noi reţele de telefonie mobilă.

În Romania nu ne putem astepta ca pe RCS-RDS DIGI, Vodafone, Orange, Telekom să putem folosi înainte de 2020 reţelele 5G pe telefoane mobile şi nu trebuie să vă faceţi iluzii cu privire la asta, dar e posibil, totuşi, sa avem Internet 5G în case până atunci.

Citiţi detalii despre tehnologia 5G şi pe http://www.ancom.org.ro/

Citiţi şi:

RCS-RDS DIGI. Invenţia incredibilă de la DIGI de care se vor bucura abonaţii

Mai multe articole despre:
Orange Vodafone 5g Telekom RCS-RDS DIGI