MENIU

Razie pe litoral, în minivacanța de Rusalii - Peste 800 de mașini au fost verificate în trafic

Razie de amploare

Minivacanța de Rusalii nu a început bine pentru mai mulți români care voiau să petreacă pe litoral. Poliția din Constanța a oprit nu mai puțin de 800 de mașini în cadrul unei razii de amploare. 12 șoferi testați au fost prinși drogați la volan, iar 15 erau în stare de ebrietate. 

Polițiștii au încercat să țină șoferii teribiliști la distanță de șosele, în condițiile în care foarte mulți români sunt la malul mării, în acest weekend, de Rusalii.

În urma raziei, au fost date 32 de amenzi, dintre care 15 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

"Este o acțiune pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și pentru depistarea și sancționarea celor care se urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.", a declarat purtătorul de cuvânt.

Totodată, polițiștii de la IPJ Constanța au constatat și 17 infracțiuni, printre care se numără conducerea sub influența substanțelor psihoactive și deținerea de droguri de mare risc. 

Mai multe articole despre:
razie litoral minivacanta rusalii