MENIU

Rareş Bogdan: filmul unei zile-şoc, cu soţia şi fiul atacaţi. Ce a văzut poliţia pe camerele video

Rareş Bogdan a povestit, în direct la Realitatea TV, clipele de groază pe care le-au trăit copilul şi soţia lui, miercuri după-amiază, pe bulevardul Iancu Nicolae din Bucureşti, când cei doi plecau de la şcoala micuţului.

Realizatorul "Jocuri de putere" a adăugat că acest caz este deja anchetat de poliţie, care a urmărit pe camerele video drumul parcurs de soţia lui de la sediul Realitatea TV şi până la şcoala fiului său.

"Sunt încă blocat. Fiul meu plânge, e speriat, are 7 anişori. Soţia mea e şi ea speriată. La ora 14.30 a plecat spre şcoală, de pe DN1, spre Iancu Nicolae. La una dintre şcoli se află şi fiul meu. Vorbisem cu ea la telefon. L-a luat pe Mihai, s-au îndreptat spre maşină. Maşina era parcată aproape de şcoală, pe o străduţă laterală, şi când l-a urcat pe Mihai în maşină, a urcat şi ea la volan, urma să plece. Din lateral, un tip undeva la 40 de ani, a deschis portiera din dreapta, a vrut să intre în maşină. Soţia s-a speriat foarte tare, dar a avut prezenţă de spirit, l-a împins cu mâinile, omul s-a dezechilibrat, ea a blocat uşile, a plecat în trombă. Eu sper să fi fost o tentativă de jaf, dar la o astfel de tentativă, ce să caute omul în maşină? Spargi geamul sau... A vrut să intre în spate, unde era copilul. Poate e o încercare de intimidare la adresa mea. Dar sper că e doar o tentativă de jaf, în Bucureşti, în plină zi, la ora 15.00", a spus Rareş Bogdan.

Omul de televiziune a precizat că speră ca acesta să nu fie un act de răzbunare din partea cuiva din politică.

"Vreau să cred că nu s-a ajuns atât de departe, că niciunul din adversarii din zona politică nu poate să meargă atât de departe. Cei de la poliţie au fost până acum impecabili. Au luat declaraţii, au luat amprente. Au luat pe camerele video tot drumul ei, de la Realitatea Tv până pe Iancu Nicolae. Să vadă dacă maşina parcată în spatele ei era acolo... Nu vreau să fac speculaţii. Mă bucur că soţia şi copilul sunt în regulă. Nu vreau să mă gândesc decât la o tentativă de jaf. Drumul nostru spre America latină este pecetluit dacă am ajuns la intimidarea mea. Primul lucru l-a care m-am gândit: încercare de intimidare", a încheiat Rareş Bogdan la Realitatea TV.

Citiţi şi:

Rareș Bogdan, anunț șoc: ”Copilul și soția mea au fost atacați”

Mai multe articole despre:
soţia atacaţi Rareş Bogdan fiul