MENIU

Rareş Bogdan, cu lacrimi în ochi, a citit o scrisoare de la Oreste Teodorescu

Rareş Bogdan s-a întors, duminică seară, la Realitatea TV.

Realizatorul "Jocuri de putere" a citit o "scrisoare emoţionantă" de la Oreste Teodorescu. Acesta din urmă şi Oana Stănciulescu au rămas interzişi la Realitatea TV.

"Oreste şi Oana nu au fost şi nu sunt oamenii lui Coldea. Oana a fost interzisă sub pretextul că a criticat postul Realitatea TV în spaţiul public. Sunt convins că va avea o discuţie cu Cozmin Guşă. Ea nu mai vrea să apară la Realitatea TV. Eu sper să o avem în platou. Le multumesc celor 2 televiziuni care mi-au făcut oferte directe. Locul meu e la Realitatea TV. Am avut şi dezamăgiri, în orice familie există neînţelegeri. Ce nu ne doboară, ne întăreşte", a spus Rareş Bogdan, care, ulterior, a citit cu lacrimi în ochi o scrisoare de la Oreste Teodorescu.

Iată câteva dintre rândurile pe care Oreste i le-a transmis lui Rareş Bogdan:

"Sunt transformat din actant în simplu telespectator. M-am asigurat că Rareş este un om providenţial de care ţara noastră are nevoie. Rareş a reuşit alături de invitaţi să cartografieze zonele de impact ale politicii externe şi să aşeze pe soclu marile noastre valori de patrimoniu. Accept că toate au un final. Până la urmă poate fi unul fericit. Aveţi încredere în Rareş Bogdan, el va rămâne acelaşi luptător la baionetă cu ticăloşia. Îmi veţi lipsi, dar sunt convins că în viaţa asta ne vom reîntâlni. Nu port resentimente nimănui. Succes, Rareş Bogdan!".

Citiţi şi:

Rareş Bogdan, anunţ-bombă: de ce s-a întors la Realitatea TV. Ce promisiuni a făcut

Mai multe articole despre:
rares bogdan a citit scrisoarea