MENIU

Raed Arafat, despre VEDETELE care s-au infectat la petrecerea ilegală: ”Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor”

Raed Arafat a comentat pe tema infectării mai multor persoane cunoscute care au participat la o petrecere pe litoral, acolo unde nu s-au respectat normele de distanțare și s-au infectat cu virusul.

Secretarul de stat în MAI a declarat că Poliția va lua măsuri în consecință.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul”, a spus Raed Arafat, luni seara, la un post TV.

Reamintim că Poliția s-a autosesizat și anchetează petrecerea ilegală de pe litoral la care au participat mai multe vedete. Mai precis, inaugurarea unui complex hotelier din Olimp, unde invitații nu au păstrat distanța socială, iar mai multe persoane publice s-au infectat. Polițiștii fac verificări pentru a vedea în ce măsuri au fost respectate restricțiile.

În imagini se observă că participanții nu purtau măști și nu au păstrat distanța recomandată. Polițiștii spun că personalul purta mască și mănuși, iar cei care au luat parte la petrecere au fost scanați și li s-a măsurat temperatura.

Mai multe articole despre: