MENIU

RADU MAZĂRE, ÎMPĂRAT la târgul de turism. A fost înconjurat de peste 60 de domnişoare

Mazăre, împărat la târgul de turism

Agenţiile de turism au intrat în febra vacanţei de Paşte şi a rezervărilor pentru sezonul estival. La deschiderea Târgului de Turism din Bucureşti, fiecare operator a încercat ieri să impresioneze şi să atragă vizitatorii la standul său. Unii au venit cu gărzi de onoare şi tunuri, alţii au pictat hărţile geografice direct pe trupurile goale ale fetelor. Primarul Radu Mazăre a fost regele kitschului.

Mulţi primari au venit la targul de turism insa doar Radu Mazare s-a deghizat în imparat şi doar Radu Mazăre este înconjurat de peste 60 de fete…

Pretinsul Che Guevara din politica românească s-a acoperit pentru eveniment cu un strat gros de fond de ten şi s-a îmbrăcat cu un costum greu de câteva zeci de kilograme.

Bărbaţii care au păşit pragul târgului de turism nu au trecut indiferenţi pe lîngă standul cu hărţile geografice vii.  Reprezentanţii unui hotel din Alba Iulia au venit la Târgul de Turism cu garda de onoare. Soldaţii medievali s-au supărat, însă, pe organizatori, pentru că nu au fost lăsaţi să tragă cu cele şase tunuri pe care le-au adus cu ei.

Cele mai multe agenţii de turism au venit la târg cu reduceri speciale de Paşte, unele chiar şi de 50 la sută. Târgul de Turism de la Romexpo, din Capitală, este deschis până duminică.

Mai multe articole despre:
Radu Mazăre agenţii de turism targ de turism