MENIU

PSD a început să îşi ASCUNDĂ miniştrii. Viorel Ștefan, ținut la sertar

Coaliţia de guvernare se teme cu propriii miniştri. Proaspăt catalogat drept un "dezastru la comunicare", ministrul Finanţelor este ţinut la sertar de PSD, potrivit unor stenograme consultate de evz.ro.

Majoritatea guvernamentală PSD-ALDE a respins cererea opoziţiei de a-l invita pe ministrul Finanţelor în Parlament pentru discuţii pe tema situaţiei financiare a ţării. PNL a cerut în Camera Deputaţilor ca Viorel Ştefan să dea explicaţii în plen, la „Ora Guvernului", cu privire la „sustenabilitatea financiară" a legii salarizării unitare.

Social-democraţii au refuzat să aprobe cererea, invocând faptul că ministrul a mai venit luna trecută. Opoziţia a catalogat argumentele PSD ca fiind "ridicole".

Potrivit stenogramei şedinţei, social-democraţii au vrut ca liberalii să o invite în schimb pe Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Gabriel Vlase, a comentat că este a doua oară într-o lună, potrivit stenogramelor şedinţei de Birou Permanent, după ce Viorel Ştefan a venit şi în aprilie, tot la solicitarea PNL. Social-democraţii au insistat ca liberalii să o invite pe ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, pe motiv că salarizarea ţine de acest minister.

Mai multe articole despre:
null