MENIU

Protest URIAȘ din cauza unui drum plin de gropi. Oamenii cer măsuri URGENTE: " Ne-am saturat de promisiuni!"

Drum plin de gropi în județul Vaslui / Captură foto

Mai mulţi șoferi au protestat la ieșirea din comuna vasluiană Bunești-Averești din cauza unui drum plin de gropi ce face legătura cu județul Iași. Deși autoritățile locale le-au promis de nenumărate ori că rezolvă problema, oamenii spun că șoseaua a rămas în continuare impracticabilă, relatează Realitatea PLUS. 

"Vrem asfalt! Vrem un drum mai bun! Ne-am saturat de promisiuni! Vrem asfalt! Vrem drum bun! Ne-am saturat de promisiuni!", au scandat oamenii. 

Oamneii reclamă faptul că bucata din Drumul Județean (DJ) 244D, care aparține de județul Iaşi arată foarte bine, iar partea ce aparține de Vaslui este deteriorată complet.

Nemulțumiții spun că pe o porțiune de 3 kilometri plină de gropi și noroaie, care face legătura de la Huşi către Iaşi, nu mai circulă nici măcar un autobuz. Din cauza drumului impracticabil și mașinile oamenilor se strică tot mai des, iar reparațiile îi fac pe șoferi să scoată bani buni din buzunar.

"Vi se pare normal ce vedeți aici? Eu cu mașina 4X4, cu garda ridicată și trebuie să merg cu a întâia, cu 10 la ora. Mi se pare anormal. Cea mai mare greșeală a locuitorilor este  stea acasă și să nu iasă astăzi (la protest - n.r.). Asta da dovadă  suntem nepăsători", a spus un localnic. 

Locuitorii din zonă spun că protestele vor continua dacă drumul nu va fi reparat. 

Mai multe articole despre:
protest vaslui drum plin de gropi