MENIU

Promotie scurta la eMAG! Pana la ora 2 poti cumpara la preturile astea fabuloase

Promotie eMAG de tip Flash Deals in care timp de cateva ore mai multe produse au reduceri foarte mari.

eMAG – Toate ofertele pot fi gasite AICI.

eMAG are un nou stil de promotii, numite Flash Deals care dureaza doar cateva ore si care pot fi uimitor de avantajoase. Preturile sunt scazute foarte mult pentru un numar limitat de produse. Mai jos am ales si noi 5 electrocasnice puternice si foarte scumpe in general care au preturile mult reduse acum.

eMAG – Combina frigorifica Star Light

Printre preturile uimitor de avantajoase pe care le-am zarit a fost si cel pentru aceasta combina frigorifica produsa de Star Light. Combina are un volum de depozitare pentru alimente de 290 l in doua compartimente separate, dintre care unul e congelator. Combina face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 185cm, iar pentru optiunea buy back in care donati frigiderul vechi, mai primiti o reducere de 150 de lei. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG – Aragaz Arctic

Continuam cu o oferta foarte interesanta de aragaz Arctic ce functioneaza pe gaz si are discount de 30% timp de cateva zeci de minute. Aragazul are 4 arzatoare iar aprinderea e electrica, dar prezinta si functiile de grill si rotisor. Latimea aragazului e cea standard de 60cm. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Masina de spalat Arctic

Oferta foarte buna pentru masina de spalat rufe de la Arctic, masina produca chiar in Romania care face parte din clasa energetica A+++ si are un consum foarte scazut de electricitate dar si de apa si detergent. Capacitatea de incarcare a cuvei cu rufe murdare e una impresionanta de 8kg, iar forta de centrifugare e de 1000 rotatii pe minut. Oferta completa cu discountul de 33% poate fi gasita pentru urmatoarele cateva zeci de minute la URMATORUL LINK.

eMAG – Aparat de aer conditionat Star Light

Reducere de 33% pentru aparatul de aer conditionat produs de Star Light, un brand renumit pentru preturile mici pe care le practica, dar si pentru calitatea produselor. Aparatul are si functia Inverter, 12000 BTU si face parte din clasa energetica A++, fiind dotat si cu un display special si kit de instalare inclus. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat Hotpoint

O ultima oferta pe care v-o recomandam din cadrul promotiei fulger Flash Deals de la eMAG e pentru o masina de spalat rufe foarte performanta. Masina e produsa de Hotpoint, are capacitate de umplere de 8kg, 1400 rpm si face parte din clasa energetica A+++. Este foarte rar intalnita o asemenea reducere pentru acest produs. Oferta o gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag