MENIU

Ponta, în scandalul electoral: ”Dăncilă &Co știu că trebuie să fure și să cumpere voturi”

Victor Ponta reacționează după ce Biroul Electoral Central a luat decizia de a-l exclude pe candidatul independent Mircea Diaconu de la prima etapă a tragerii la sorți de pe buletinul de vot, prin această decizie neavând dreptul la observatori în secțiile de vot, după cum a anunțat Norica Nicolai.

Victor Ponta este de aceeași părere, că dacă BEC va lua decizia de a exclude candidatul susținut de ALDE și ProRomânia de la prima extragere, se crează premisele unei fraude electorale.

”Cred că domnul Mircea Diaconu are dreptul să aibă reprezentanți în secțiile de votare, pentru că nu de puține ori s-a acuzat ulterior fraudă electorală.

Aceasta a fost de la inceput miza adevarata a razboiului Echipei “Dancila” cu ALDE - cumparand senatori si deputati ( cati a fost nevoie) pentru a desfiinta grupurile parlamentare si a scoate din sectiile de vot reprezentantii lui Mircea Diaconu!

Sigur ca Dancila &Co stiu ca trebuie sa fure si sa cumpere voturi de la Mircea Diaconu / eu insa le reamintesc cazul “Oprescu” din 2008 - cu cat vor face mai multe nelegiuiri si abuzuri cu atat vor convinge mai multi alegatori de faptul ca trebuie sa il voteze pe Diaconu.

Abuzuri, milioane de lei , fake news promovate prin oamenii din presa pe care ii spaguiesc ei, furturi si ilegalitati - armele Vioricai Dancila si ale gastii ei / dar nu in lupta cu Iohannis, PNL sau USR - ci totul in lupta cu ProRomania , Alde si Mircea Diaconu!

Am incredere ca oamenii vad aceste lucruri - si vor sti ce sa voteze !”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Mai multe articole despre:
null