MENIU

Alin Burcea: "Ponta şi-a dat foc la valiză". Mamaia nu este Miami!

Premierul Victor Ponta a primit o ofertă de nerefuzat, după ce a afirmat, luni seară, la o emisiune televizată, că acolo unde a mers el în vacanţă, la Miami, "este un pic mai ieftin decât la Mamaia". Drept urmare, vicepreşedintele ANAT, Alin Burcea, l-a invitat la mare, gratuit, cu întreaga familie, pentru a se convinge că o vacanţă la Mamaia nu este nicicum mai scumpă decât una la Miami.

"Domnul Ponta și-a dat foc la valiză că dacă spune că Mamaia e scump, abia îl așteptăm acum și lansez în direct și ANAT-ul, asociația noastră, o să îi facă invitația să stea o săptămână gratuită la Mamaia. Unde vrea, la ce hotel, stă o săptămână gratuit cu familia ca să vadă litoralul românesc și atunci, raportat între 3.000 de dolari acolo și 0, 1 pe 0 este infinit. Lansez această invitație", a declarat Alin Burcea.

 În acest context, Burcea a afirmat că își dorește și o reducere substanțială a taxelor, "dacă tot e scump la Mamaia". 

"Dragă Victore, ne cunoaștem de 15 ani. Abia te așteptăm la Mamaia să vii gratuit să vedem preţurile care se practică la Mamaia. În acelaşi timp, de acuma vreau TVA zero la sută și așa mai departe dacă tot e scump la Mamaia, trebuie să luăm, evident, măsuri să reducem taxele. Deci aici l-am prins, a făcut o declarație și nu poate să scape", a mai spus Alin Burcea.

Mai multe articole despre:
Miami Victor Ponta taxe TVA Alin Burcea vacanta Mamaia