MENIU

Polițist local din Craiova, amendat după ce a intrat fără mască într-un magazin

polițist local, amendat pentru că nu purta mască

Un poliţist local a fost amendat cu 500 de lei după ce a intrat într-un magazin fără să poarte mască. Poliția din Craiova s-a sesizat în urma unor imagini apărute pe internet.

În imaginile postate pe Facebook se poate vedea cum poliţistul este în interiorul magazinului fără a purta mască. Confruntat de cel care filmează, polițistul iese din magazin şi spune că nu este în interior, că "stă în uşă". Ulterior, pleacă și anunță că va suna la 112.

"În urma imaginilor apărute în spaţiul public, referitoare la un poliţist local, care ar fi intrat într-un magazin din Craiova, fără a purta masca de protecţie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu, cel în cauză fiind sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 500 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de COVID-19", transmite IPJ Dolj.

Verificările continuă și în vederea identificării persoanei care se aude pe înregistrare adresând cuvinte jignitoare. VezI VIDEO pe realitateadecraiova.net

Mai multe articole despre:
craiova politist local amendat